Vad händer?

Hej hallå! 
 
Känns konstigt att skriva här igen efter...två år? Men jag behöver skriva av mig och facebook är faktiskt inte alltid bra för att skriva långa inlägg om hur man mår just nu. Vill egentligen bara skriva av mig och få ut lite av mina tankar. 
 
Så vad har hänt!? Jo jag sitter i skrivande stund i Karlstad, i min studentlägenhet (som jag för övrigt ska flytta ifrån om en månad, till en lägenhet närmare skolan). Flyttade hit den 12 augusti för att studera och det har gått bra! Men sen är det så att jag alltid kommer leva med mina svakor och min ångest som viskar härligheter i mitt öra. 
 
Just nu är det inte jättebra, det märks inte så mycket om man inte känner mig väl eller om jag väljer själv att berätta. 
 
Skolan är tung, inte för att jag trodde det skulle vara en dans på rosor. Men man blir trött av att behöva jaga lärare som egentligen inte borde vara på universitetet överhuvudtaget. 
 
Denna termin läser jag svenska och första dagen säger kursledaren att klarar man inte av sina prov, ja då har man faktiskt inte pluggat!
 
Och här kommer min ångest in, för jag sitter och läser och pluggar allt jag kan, men just salstentor/prov är min största last. Jag får blackout, sitter och stör mig på alla ljud runt om kring, andra som bläddrar i bladen, skriver hur många sidor som helst, lämnar in sina prov. 

Detta har jag alltid haft problem med, men på universitetet är det en helt annan nivå. För lärare skiter i om du klarar dig, har du svårigheter som inte finns på papper? Ja det är synd, du måste plugga mer förstår du väl? 
 
Imorgon har jag första salstentan för denna termin i Svenska och det känns skit. 

Förövrigt så tar jag kanppt hand om mig själv, jag äter inta bra. Då min lägenhet just nu inte har spis, en riktig ugn osv gör det att man inte orkar försöka laga mat. Lever på riskakor, billy pizza och snabbmat. Detta hoppas jag bli bättre när jag nu flyttar till en lägenhet med "riktigt" kök.
 
Orkar inte heller ta tag i att städa, min rena tvätt ligger kvar i ikea kassen. Jag slarvar med mina mediciner, även fast jag vet att det inte är bra. 
 
Den som jag tar hand om är Yasha och hans behov, promenader osv. Hade jag inte haft honom hade jag nog legat konstant som en burrito. 
 
Jag vill så mycket, men så fort jag kommer hem, försvinner all ork. Det är som att någonting i denna lägenhet suger utt all min energi, ork och motivation. 
 
Jag försöker få det att vända och hoppas att jag lyckas. 
 
Skriver kanske imorgon efter att jag e klar med tentan. 
 
Måste även få tag i min läkare så jag kan byta sjukhus, har försökt få tag i de 3 ggr redan, men det ska ju vara svårt att nå sina läkare eller hur?